Zaterdag 18 September 2021

Eén grote zak oliebollen (met of zonder rozijnen) á 8 stuks kost slechts € 5,00.

U kunt uw bestelling (uiterlijk vijdag 17 september 2021) via

het bestelformulier (onder link Oliebollen) of telefonisch (0345-569397) doorgeven.

Bestel en steun de kerk.

De "Estse oliebollenbakkers" en de activiteitencommissie.

Hervormde Gemeente Est

Voor het tweede jaar op rij is het niet mogelijk geweest om de rommelmarkt van de kerk te organiseren. Hierdoor heeft u jammer genoeg de welbekende “Estse oliebollen” moeten missen.

Daarom bakken de “Estse oliebollenbakkers” alsnog op zaterdag 18 september 2021 wederom volgens eigen recept speciaal voor u die overheerlijke oliebollen!!!

Eén grote zak oliebollen (met of zonder rozijnen) á 8 stuks kost slechts € 5,00. U kunt uw bestelling tussen 12.00 en 14.00 uur afalen in het dorpshuis van Est. Wilt u dat uw bestelling thuis wordt bezorgd (alleen in Est, de toegangswegen naar Est en in Meteren), geeft dit dan aan op het bestelformulier.

Uw bestelling wordt vanaf 12.30 uur bezorgd. U dient vanaf deze tijd thuis aanwezig te zijn.

Bestel en steun de kerk. Gelieve contant en gepast te betalen.

Oliebollenactie

Bestelformulier

Bij niet afhalen: bezorgadres, plaats
Bestelling

Uw oliebollen en appelbeignets zijn zeker nog na oud en nieuw heerlijk door ze even op te warmen in de magnetron.

U kunt ze ook in de oven verwarmen. Dan worden ze weer lekker knapperig en dus ovenheerlijk!

Verwarmtips